Citrosept

Citrosept
Citrosept-extractul din samburi de grapefruit actioneaza eficient si natural, bactericid si fungicid asupra a peste 60 de specii : Candida albicans, Clamydia, Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, Listeria, Salmonella, Staphylococus cat si asupra altor bacterii si ciuperci.

Mai multe detalii

12,00 lei TVA inclus

Adauga in cos

10 ml.
Extract din samburi de grapefruit (80%), apa pi, glicerina, vitamina C.
Extractul din samburi de grapefruit actioneaza eficient si natural, bactericid si fungicid asupra a peste 60 de specii : Candida albicans, Clamydia, Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, Listeria, Salmonella, Staphylococus aureus (stafilococ auriu) cat si asupra altor specii de bacterii si ciuperci. Se utilizeaza si ca dezinfectant (se aplica diluat in jurul plagii). Datorita spectrului larg antibacterian si antifungic are efect rapid in multe cazuri : infectii si inflamatii ale faringelui si cavitatii bucale, gingivite bacteriene, sangerari gingivale datorate infectiilor bacteriene, mirosuri neplacute ale cavitatii bucale, parodontoze. Impiedica aparitia si extinderea :aftelor bucale, herpesului, ciupercii piciorului, ciupercii raspunzatoare de matreata capilara, infectii ale conductului auditiv extern etc.
Externa : se aplica pe suprafata afectata 2-3 picaturi de 3 ori pe zi. Interna : se dizolva 4-5 picaturi in 100 ml apa de 2 ori pe zi, dupa mese. Ingrijirea cavitatii bucale : gargara de 3 ori pe zi cu 3-4 picaturi dizolvate in 50 ml de apa, dupa mese si inainte de culcare.

Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 lei
Total 0,00 lei