Citrosept kids

Citrosept kids
Citrosept kids - Preparatul este destinat cu predilectie copiilor peste 3 ani, fiind un imunostimulator cu extract din samburi din grapefruit fara gust specific amar. 

Mai multe detalii

12,00 lei TVA inclus

Adauga in cos

15 ml.
Extract din samburi de grapefruit fara gust amar (min. 20%), apa demineralizata, miere de salcam, indulcitori si aromatizanti.
Preparatul este destinat cu predilectie copiilor peste 3 ani, fiind un imunostimulator cu extract din samburi din grapefruit fara gust specific amar. In dilutiile recomandate, administrarea la copii de gradinita si scolari creste capacitatea de aparare a organismului. Citrosept KIDS poate fi utilizat in mod eficient atat extern in afectiuni tegumentare cat si intern pentru cresterea capacitatii de aparare a organismului impotriva bacteriilor si virusilor. Prin gargara este un antiseptic eficient in afectiunile gingivale din perioada de eruptie dentara secundara. Extractul din samburi de grapefruit actioneaza eficient asupra a peste 80 de specii de virusi, bacterii, paraziti si micoze (Clamydia, Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, Listeria, Salmonella, Stafilococ auriu, etc.)
Interna : se dizolva 4-6 picaturi de solutie in 200 ml ceai sau suc de fructe si se admininstreaza copilului dupa mancare 1-2 ori pe zi. Gargara : se dizolva 3-5 picaturi de solutie in 50 ml apa pentru obtinerea unui antiseptic eficient al cavitatii bucale. Externa : se aplica 1-2 picaturi de solutie pe teritoriul afectat de 2 ori pe zi. Atentionare : pentru consum intern, preparatul se administreaza numai diluat. Nu se administreaza copiilor cu intoleranta la citrice si produse apicole.

Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 lei
Total 0,00 lei